trött som fan

Hej!

Har vart på vingåkers factory outlet hela dan. E skit trött, Becca och ja sov här, somnade halv tre och eftersom att vi skulle åka klockan nio skulle vi gå upp halv, men ja va för trött så vi kom inte härifrån förrens halv elva.

Hittade endel skojjsiga grejer där så totalt sätt va det väl en lyckad dag. Ikväll ska ja bara ta de lugnt. Blir en skön slapp helg dehära.

käärlek


härligt,härligt

Hej!

Det är Fredag idag. Hela veckan har värkligen gått as snabbt.Så himmla skönt, de är inte alls som i åttan då man bara gick omkring och räknade dagarna. Inte för att det är speciellt lättare eller roligare nu. Aja i alla fall hade vi cooper test i skolan idag (tror att det hette så iaf). Fett tråkit och jobbigt fick tillbaka träningsvärken från gårdagens träning efter.

Ikväll ska jag vara med Rebbecca, vi har inga direkta planer utan ska nog bara chilla, så vi får se, vi får se.

Pussaaaar


skitbra låt - sämst musikvideo


The Eels - Saturday morning

slappis dag

Hej!

idag fick vi tillbaka: fysik inlämnings uppgiften, teknik inlämnings uppgiften och biologi provet. Fick VG på tkniken och biologin å MVG på fysiken. Sprang omkring med Foo fighters låten Best of you i huvet hela dagen. Får damp eftersom jag inte hittar någon video på youtube med denna låt som kan klippas in här på blogg.

Har typ inga läxor att göra idag, fett skönt, va fan as längesedan jag hade en dag utan att plugga någon läxa eller till något prov. Så idag ska jag bara chilla och gå på fotbollsträning.

Bye bye


Dagens

Aloha!

Hade idrott idag. Det sög. Vi sprang 80 minuter i skogen i spöregn. Skit stråkit och skit kallt. Hoppas vi får gå in och ha innomhus snart. Då slipper man iaf regnet.

Linäs va här lite tidigre idag. Vi skulle pluggat men det blev väl inte så mkt med det... (; hahaha man pallar väl bara inte när det finns typ vad? MILJONER mycket bättre saker man kan göra.

Måste dra nu, Top Model börjar
puss på rumpan!

FETT bra


The remedy

Don't let me get me

I'm a hazerd to my self
Don't let me get me
I'm my own worst enemy
Its bad when you annoy yourself
So irritating
Don't wanna be my friend no more
I wanna be somebody else

RSS 2.0